Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
trebonskykapr uvařil 21. 12. 2009 08:47 Vánoční krémová polévka 0 0 Zobrazit detail Krémová rybí polévka. Okomentovat
trebonskykapr uvařil 21. 12. 2009 08:47 Vánoční krémová polévka 0 0 Zobrazit detail Podáváme se smetanou a hráškovou omoletkou. Okomentovat
Retro okénko: Slovenské Horalky stály v minulosti jen 1,20 Kčs a vznikly vlastně z nouze, když došly lískové oříšky
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé