Rybízový džem jen ze dvou ingrediencí: Stačí si rozmyslet, jaký druh rybízu využít, a pak se držet osvědčených rad
trebonskykapr uvařil 21. 12. 2009 08:47 Vánoční krémová polévka 0 0 Zobrazit detail Krémová rybí polévka. Okomentovat
trebonskykapr uvařil 21. 12. 2009 08:47 Vánoční krémová polévka 0 0 Zobrazit detail Podáváme se smetanou a hráškovou omoletkou. Okomentovat
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Kočičí štajryš aneb Plzeňská variace na kočičí svatbu: Brambory s kroupami a zelím chutnají božsky a nestojí moc
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou