Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Ivace64 uvařila 1. 4. 2018 17:02 Velikonoční bábovka s likérovým jogurtem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 1. 4. 2018 17:02 Velikonoční bábovka s likérovým jogurtem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 1. 4. 2018 17:02 Velikonoční bábovka s likérovým jogurtem a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku