Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2016 17:29 Vepřová kotleta rychle a chutně, s lehce navinulou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2016 17:29 Vepřová kotleta rychle a chutně, s lehce navinulou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu