Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2016 17:29 Vepřová kotleta rychle a chutně, s lehce navinulou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 11. 2016 17:29 Vepřová kotleta rychle a chutně, s lehce navinulou šťávou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodový koláč s pudinkem a šlehačkou: Šťavnatý a nadýchaný dezert je třeba pořádně vychladit a krájet horkým nožem
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky