Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
prostechlap uvařil 11. 11. 2015 16:30 Vepřová krkovička připravená na woku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Gastro glosa: Stane se vítěz Peče celá země Vojta novým Maršálkem? Nabízí se to, ale možná se dočkáme šoku
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu