Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:54 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:52 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Veořová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 5. 11. 2013 08:51 Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu 0 0 Zobrazit detail Vepřová panenka Okomentovat
Roman Staša ustál moderátorské zemětřesení na Nově: Mám ve Snídani jeden velký problém, přiznal nedávno
Frankfurtská polévka: Polévku plnou chutí si připravte podle jednoduchého receptu s kvalitními párky a dochuťte ji libečkem