Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,25 g |
Tuky | 164,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Délka pečení je závislá na tom jak chceme mít panenku propečenou. Na medium asi jako stejk. Krok 4: Pak dáme na cca 2 min do trouby, rozehřáté na 190°C. Kdo chce více propečenou nechá v troubě o trochu déle. Krok 5: Po vyndání z trouby se nechá ještě pár minut odpočinout, aby se šťávička zatáhla a pak sundáme provázek a naporcujeme panenku medium na dva kusy a propečenou na medajlonky. Dáme přílohu a jíme.
Zveřejněno 5. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Moje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 21 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 55 minutami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 2 hodinami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 3 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
provensálské koření použití,
provensálské koření,
vepřová panenka médium,
safran pouziti,
použití šafranu,
safran recept,
vepřová panenka recepty,
koření na vepřovou panenku,
recepty provensálské koření,
vepřové na šafránu,
panenka medium,
panenka na šafránu,
recept vepřová panenka,
šafrán jako koření,
provensalské koření recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
recepty na vepřovou panenku,
veořová panenka recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
šafrán,
olej
Komentáře (13)
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříš
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?