Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
PatrikChefLizoTomis uvařil 21. 7. 2011 17:28 Vepřová panenka s bramborovo-kukuřičným dortíkem a sýrovou omáčkou, ozdobené slaninou 0 0 Zobrazit detail .... Okomentovat
PatrikChefLizoTomis uvařil 21. 7. 2011 16:14 Vepřová panenka s bramborovo-kukuřičným dortíkem a sýrovou omáčkou, ozdobené slaninou 0 0 Zobrazit detail ..... Okomentovat
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
5 foto Všechno nejlepší, šéfe! Zdeněk Pohlreich má 65 let. Připomeňte si 10 jeho nejslavnějších hlášek!
Vánoce v Řecku voní vánočním chlebem se skořicí a pomerančem, na štědrovečerním stole je krůta s touto masovou nádivkou