Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 07:38 Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 07:38 Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 07:38 Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 07:38 Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jurgen.k uvařil 21. 3. 2021 07:38 Vepřová panenka se sýrem a šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Česká klasika podle Jana Punčocháře: Naučte se skvělý holanďák, tatarák i knedlíky od renomovaného šéfkuchaře