Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
clupmi uvařil 12. 2. 2011 16:35 Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem 0 0 Zobrazit detail Na talíři Okomentovat
clupmi uvařil 12. 2. 2011 16:35 Vepřová pečeně špikovaná uzeným a česnekem 0 0 Zobrazit detail Na pekáči Okomentovat
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení