Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
mika59 uvařila 12. 6. 2018 14:11 Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 6. 2018 14:11 Vepřová plec v cibulovo-celerovém zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné