Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Anna Kocikova uvařila 5. 9. 2018 18:59 Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 9. 2018 18:59 Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 9. 2018 18:59 Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 9. 2018 18:59 Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 9. 2018 18:59 Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hovězí na česneku a na smetaně: Rychlejší příprava v tlakovém hrnci je rychlejší, je třeba dodržovat pravidla při jeho používání
Tajemství dokonalé postavy princezny Diany: Milovala rajčatovou pěnu i speciální špenátem plněné brambory