Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
mika59 uvařila 31. 10. 2016 15:02 Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 31. 10. 2016 15:02 Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramboračka patří mezi českou klasiku: Typickou vůni a chuť polévce dodají česnek, různé druhy hub i některé bylinky
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví