Klasický soukenický řízek podle normy ČSN: Křupavý mletý řízek, který nadchne každého milovníka pořádného kusu masa
Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
varilamyskakasicku uvařila 19. 3. 2011 13:30 Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 3. 2011 13:28 Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 3. 2011 13:28 Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 3. 2011 13:28 Vepřové koleno na divoko zapečené s bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchaři protestují: Nerušte Michelina v Česku! Je to absurdní a smutné, jako by vláda "zakázala" Facebook, zuří Kalina
33 foto Z Florence na dovolenou s plným žaludkem: Kde si dát jídlo za rozumnou cenu, posedět s pizzou a nebo si jen vychutnat skvělou kávu
6 foto Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence