Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
maris uvařila 25. 1. 2010 14:12 Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 25. 1. 2010 14:11 Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 25. 1. 2010 14:11 Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 25. 1. 2010 14:11 Vepřové koleno na pivě a zelenině v PH 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavé bramboráky: Ke křupavosti pomůže nahradit mouku jinou ingrediencí a placky pak smažit na rozpáleném sádle
Jak skladovat perníčky? Měkké v plechové dóze a ty, co mají změknout, v papírové krabici s přidáním neobvyklých surovin
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem