uvařila 5. 5. 2014 16:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2014 16:30
Kousek tučného nakrájíme na kostičky,na troše oleje osmažíme,podlijeme vývarem,přidáme propasírovanou zeleninu a maso.Zapečeme a servírujeme
uvařila 5. 5. 2014 16:30
Maso necháme zchladnout,vykostíme a nakrájíme na plátky.Zeleninu propasírujeme
uvařila 5. 5. 2014 16:30
Uvařené koleno
uvařila 5. 5. 2014 16:29
uvařila 5. 5. 2014 16:28
uvařila 5. 5. 2014 16:28
uvařila 5. 5. 2014 16:28
Vepřové koleno v cibulovo-česnekovém pyré