Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Jak na dokonalou makovou nádivku, která je vláčná i správně hustá? Pomůžou piškoty, rum i přesnídávka
KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
Ivace64 uvařila 3. 6. 2017 18:06 Vepřové kotlety bez kosti, se zelenou pálivou paprikou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 6. 2017 18:06 Vepřové kotlety bez kosti, se zelenou pálivou paprikou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 3. 6. 2017 18:05 Vepřové kotlety bez kosti, se zelenou pálivou paprikou a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
Cuketové matjesy: Křupavá pochoutka překvapí lahodnou chutí typickou pro pravé matjesy a jednoduchou přípravou