Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Eliza uvařila 18. 12. 2011 13:02 Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 12. 2011 13:02 Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 12. 2011 13:01 Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 12. 2011 13:01 Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 18. 12. 2011 13:01 Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně