Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 12. 2011 14:01

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 822 kJ / 436 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky2,00 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy86,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

daloush

7. 2. 2016 10:17

Vyborne, jednoduche na pripravu, a presne - zadne velke spineni nadobi :-) mnam!

Merylas Merylas

20. 12. 2011 09:03

Príma recept, ukládám;-):yes:

Dana61

19. 12. 2011 09:55

Elizo, v jednom pekáčku - prostě nádhera:-D:yes:

Bahula Bahula

18. 12. 2011 21:39

Dobrý nápad :yes:+

Dooga Dooga

18. 12. 2011 21:28

Opět parádní recept. Zatím jsem kupoval jen uzené, tak se budu muset poohlédnout i po syrových. Při pohledu na foto se sbíhají sliny.:-p Super.:yes: +9

Jenda1 Jenda1

18. 12. 2011 20:58

Eli, díky moc za takové recepty.:-!:-)):yes::yes::-K+8

Eliza Eliza

18. 12. 2011 20:34

Děkuju:-):-K, nezbylo nic, v domácích zásobách také ne - ale masna, co ji mám na půl cesty z práce je velmi dobře zásobená a je v ní v průběhu týdne k sehnání všechno možné, včetně zvěřiny, králíků, telecího i jehněčího. Je trošku dražší, než ty v okolí, ale za to v super kvalitě a výběr převeliký...:yes: Vepřové ocásky mají zcela běžně, i uzené.

zizala zizala

18. 12. 2011 19:47

Mňam :-p

Bibinka Bibinka

18. 12. 2011 16:56

Eliz, ocásky miluju a zrovna takto upečené-kmín,sůl, česnek a někdy dávám i menší cibuli, nezbylo něco, já mám na to takovou chuť:-praději už je sem nedávej, ještě jich máš hodně:-?:-D Máš 4.bod:yes:

spagetka spagetka

18. 12. 2011 15:16

Jasně - ocásky - Eliz ;-):-D, jé nezlob se:-8, víš jak to myslím. Jasně, letím do Lídlu ;-):-p:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

18. 12. 2011 14:49

To musí být dobrota. U nás v řeznictví mívají ocásky. Je to výborné jemné masíčko:-p:-*...+2

vseumel

18. 12. 2011 14:30

Hezké, jen kde sehnaty vepřové oháňky?! :-p:yes:

suslajda suslajda

18. 12. 2011 14:03

;-)vypadá to moc pěkně:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ocásky veprove ocasky recept vepřové na kmíně s bramborem pečené vepřové ocásky veprovy ocasek recept veprove ocasky-recept vepřová oháňka veprovy ocasek veprova ohanka recept uzene masove ocasky pečené ocásky vepřové ocásky recepty peceny veprovy ocasek kuřecí ocásky vepřový ocásek recepty recept veprove ocasky uzený vepřový ocásek vepřove na kminu vepřové na kmíně masové ocásky

Suroviny: ocas vepřový, kmín celý, brambory, česnek, vývar masový, máslo, sůl, pomazánkové máslo, smetana zakysaná, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky na kmínu s pečenými brambory a pažitkovým dipem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5v1