Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
1974andrea uvařila 19. 8. 2013 10:31 Vepřové palce (panenka) s pivní sladkokyselou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 8. 2013 10:31 Vepřové palce (panenka) s pivní sladkokyselou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 19. 8. 2013 10:31 Vepřové palce (panenka) s pivní sladkokyselou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní