Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Ivana79 uvařila 11. 8. 2013 10:51 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:32 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:32 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:28 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešné krkonošské kyselo: Do náhražky tradiční polévky patří kyselé houby a vylepšit ji můžete smaženými vajíčky
Omáčky A, B, C (ananasová, brokolicová, bylinková, celerová, cibulová) Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 MamlajdaD