Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Ivana79 uvařila 11. 8. 2013 10:51 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:32 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:32 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 16. 10. 2011 10:28 Vepřové plátky dušené v zelí, fazolkách a kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hana Benešová: Manželka prezidenta se stravovala skromně, měla ráda zeleninové saláty a dbala na štíhlou linii