Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Johanka128 uvařila 30. 11. 2017 11:29 Vepřové plátky na Guinness pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 30. 11. 2017 11:29 Vepřové plátky na Guinness pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 30. 11. 2017 11:29 Vepřové plátky na Guinness pivě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připravte si langoše jako v Maďarsku: Důležitou roli hraje zakysaná smetana i dva druhy mouky. Výsledek vás nadchne