Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
radiator uvařila 15. 2. 2015 16:55 Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 15. 2. 2015 16:54 Vepřové plátky zapečené s celerem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Hořčice od Labeny stávala 7,60 Kč a sklenice od ní nazývané hořčičáky se zásadně nevyhazovaly
Na čem si pochutnával bájný Horymír? Maso se pomalu peklo v popelu, běžná byla kvašená zelenina a chleba s tvarohem