Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Jaskona uvařila 12. 2. 2017 15:42 Vepřové plátky zapečené s vajíčky, slaninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 12. 2. 2017 15:42 Vepřové plátky zapečené s vajíčky, slaninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 12. 2. 2017 15:42 Vepřové plátky zapečené s vajíčky, slaninou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda
11 foto Inspirace z MasterChef Česko 2022: Jak na dokonalé býčí žlázy podle postupů našich babiček? Důležité jsou tyhle dva kroky
Jak dochutit bramborový salát? Hořčice nebo lák z okurek jsou klasika, chuť ale doladí i další netradiční vychytávky