Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 29. 4. 2018 05:00 Vepřové pod zelím pečené - z remosky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Natrhali jste si koše plné hrušek? Zavařte je s voňavým kořením a užívejte si jejich lahodnou chuť a pevnou dužinu celý rok