Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Moje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 16 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
terezachmelirova057 před 13 minutami
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Kamikadze před 25 minutami
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 2 hodinami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 2 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 2 hodinami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřová pečeně,
remoska recepty,
veprove maso v remosce,
recepty z remosky,
vepřové v remosce,
veprova krkovice v remosce,
veprove maso z remosky,
pečené vepřové v remosce,
vepřová pečeně v remosce,
pečeme v remosce recepty,
krkovice v remosce,
pečení masa v remosce,
pečená krkovice v remosce,
vepřová pečeně recepty,
recepty pro remosku,
krkovice z remosky,
pecene maso v remosce,
vepřové plátky se zelím,
remoska z vepřového masa
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
sádlo,
zelí kysané,
protlak rajčatový,
česnek,
maso uzené,
maso uzené,
cukr krupice
Komentáře (8)
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "