Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Moje poznámka
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 10 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy
katerinaas před 2 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 10 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 10 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 11 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 11 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 12 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty do remosky z vepřového masa,
vepřová pečeně,
remoska recepty,
veprove maso v remosce,
recepty z remosky,
vepřové v remosce,
veprova krkovice v remosce,
veprove maso z remosky,
pečené vepřové v remosce,
vepřová pečeně v remosce,
pečeme v remosce recepty,
krkovice v remosce,
pečení masa v remosce,
pečená krkovice v remosce,
vepřová pečeně recepty,
recepty pro remosku,
krkovice z remosky,
pecene maso v remosce,
vepřové plátky se zelím,
remoska z vepřového masa
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
sádlo,
zelí kysané,
protlak rajčatový,
česnek,
maso uzené,
maso uzené,
cukr krupice
Komentáře (8)
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "