Znáte kološvárské zelí? V jednom pekáči spojuje kysané zelí s rýží a vepřovým do lahodného a sytého pokrmu
Vynikající celerový salát je hitem oslav: Nadchne vás chuť ananasu a kukuřice, nesmíte však přípravu uspěchat
Jaká mouka patří do rohlíčků? Jen správný druh zajistí jemné a křehké cukroví, které mizí rychlostí blesku
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 16:41 Vepřové rolky s olomouckými syrečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 16:41 Vepřové rolky s olomouckými syrečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 16:41 Vepřové rolky s olomouckými syrečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaskona uvařila 15. 4. 2017 16:41 Vepřové rolky s olomouckými syrečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař Vráťa z Dock House radí, jak na dokonalou svíčkovou: Cibuli opečte hodně dohněda, pak bude chuť skvělá
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Nejjednodušší vláčný mazanec je z tvarohového těsta, krásně kyprý z kynutého a nadýchaný kváskový potřebuje víc času