Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
alus.s uvařila 28. 8. 2008 19:50 Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio 0 0 Zobrazit detail taktéž vepřové maso Okomentovat
jitule uvařila 23. 3. 2008 10:25 Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Bonbóny Drops stávaly jen 1 Kčs a prodávaly se v praktickém balení v ruličce. Jen odlepit je od sebe býval oříšek
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Steaky s omáčkou z pomerančového pepře a s pečenou zeleninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Jurgen.k 60 min