uvařila 3. 8. 2013 11:14
Zlatavé smaženky necháme na ubrousku odsát tuk a podáváme například se zelným salátem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 8. 2013 11:14
Zlatavé smaženky necháme na ubrousku odsát tuk a podáváme například se zelným salátem
uvařila 3. 8. 2013 11:14
Znova důkladně promícháme.Pomocí lžíce si do dlaně nabereme hromádku,vytvarujeme placičku a klademe do rozehřátého tuku
uvařila 3. 8. 2013 11:13
Maso umeleme,přidáme nakrájené suroviny a promícháme.Přidáme zbytek dalších surovin
uvařila 3. 8. 2013 11:13
Kerblík s libečkem,část dalších surovin
uvařila 3. 8. 2013 11:12
uvařila 3. 8. 2013 11:12
uvařila 3. 8. 2013 11:12
Vepřové,šťavnaté smaženky"Debrecín"