Luxusní svatomartinské rohlíčky podle Laďky Něrgešové: Voní rumem, vanilkou a ořechy, po upečení se po nich jen zapráší
Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:18 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:17 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
18 foto Majitel liberecké Ořechovky z Ano, šéfe!: Hvězda byla vzpruhou, přesto jsem cítil vyhoření, přiznal oceněný hospodský