Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:18 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:17 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nejlepších jídel z červené řepy: Jak na dokonale krémový hummus, rizoto s řepou nebo řepové carpaccio