Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:18 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:17 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 3. 2011 22:13 Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na domácím cukroví můžete vydělat, ale také se dostat do velkých problémů. Inspekce rozdává vysoké pokuty