Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Perfektní kuřecí svíčková podle Ostravskeho Gastrošefa: Ideální levné jídlo, když máte před výplatou, říká influencer
Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Marie Klara uvařila 13. 5. 2010 19:03 Vícezrnný kváskový chléb se sádlem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Klara uvařila 23. 4. 2010 17:33 Vícezrnný kváskový chléb se sádlem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor