Bramborová kaše nikdy nebyla lepší! Jeden krok před vařením brambor udělá z obyčejného jídla delikatesu
Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
eva hubova uvařila 26. 2. 2011 00:51 Vitacitové řezy – tuhne přes noc 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 26. 2. 2011 00:50 Vitacitové řezy – tuhne přes noc 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
38 foto Velký test větrníků v Praze: Pod dohledem šéfcukrářky jsme našli skvělý za 69 Kč a tři překvapení. Známé firmy zklamaly