Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Navrmi uvařila 16. 2. 2016 04:39 Vločkové kostky s příchutí mrkvového dortu 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
Navrmi uvařila 16. 2. 2016 04:38 Vločkové kostky s příchutí mrkvového dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Navrmi uvařila 16. 2. 2016 04:37 Vločkové kostky s příchutí mrkvového dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Navrmi uvařila 16. 2. 2016 04:36 Vločkové kostky s příchutí mrkvového dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aadulka uvařila 10. 9. 2014 10:13 Vločkové kostky s příchutí mrkvového dortu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I pečivo se dá zavařit: Koláč, bábovka nebo chleba ze sklenice pak vydrží čerstvé a vláčné několik měsíců
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Valašské pečáky: Dozlatova upečené křupavé brambůrky potřené česnekovou směsí, to je jednoduchý a levný oběd