Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Marie Klara uvařila 23. 11. 2014 14:28 Výborné perníčky s "marcipánem" 0 0 Zobrazit detail pestrobarevné perníčky různých tvarů Okomentovat
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Majonézové koláčky bez kynutí: Díky majonéze jsou neskutečně vláčné, skořicová povidla a drobenka z nich dělají skvost
Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle