Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Iduun uvařila 30. 1. 2013 11:56 Výborný perník s marmeládou 0 0 Zobrazit detail Výborný perník s marmeládou Okomentovat
Iduun uvařila 30. 1. 2013 11:56 Výborný perník s marmeládou 0 0 Zobrazit detail Výborný perník s marmeládou Okomentovat
Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla