Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
vybusna uvařila 27. 11. 2014 22:46 Wok - cibulová rýže s kuřecím masem pěti vůní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dexulka uvařila 8. 2. 2013 12:23 Wok - cibulová rýže s kuřecím masem pěti vůní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Náš život s celiakií: Vyzkoušeli jsme japonské křupavé kuře karaage. Tyto kuřecí nugetky si Áňa zamilovala