Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 13:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 13:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majda1512 uvařila 10. 10. 2010 13:13 Z každé polévky něco aneb dobrůtka je na světě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Salát Niçoise se neobejde bez čerstvých rajčat a ančoviček, které někdy nahrazuje tuňák. Chuť doladí lehce nakyslá zálivka
Punčový dort podle Josefa Maršálka: Zákusek, který voní rumem, skořicí a pomerančem je neskutečně vláčný