Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Taevita uvařila 13. 1. 2021 17:02 Žampionové (houbové) rizoto (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Taevita uvařila 10. 9. 2020 07:59 Žampionové (houbové) rizoto (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina) 0 0 Zobrazit detail Houbové rizoto do dělené stravy Okomentovat
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy
Video Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede