Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mika59 uvařila 2. 3. 2016 17:35 Zapečená bramborová kaše s vejcem v tartaletkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 3. 2016 15:51 Zapečená bramborová kaše s vejcem v tartaletkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 3. 2016 15:51 Zapečená bramborová kaše s vejcem v tartaletkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 3. 2016 15:51 Zapečená bramborová kaše s vejcem v tartaletkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mikulášské slané dobroty: Křupavé slané tyčky a kytičky z listového těsta, nebo sušenky z křehkého těsta potěší malé i velké