uvařila 12. 11. 2010 16:53
foto z dalšího dne,líp se porcovalo :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 11. 2010 16:53
foto z dalšího dne,líp se porcovalo :-)
uvařila 12. 11. 2010 16:52
po 20 min.posypat sýrem a dopéct
uvařila 12. 11. 2010 16:51
dát na tukem vymazaný a strouhankou vysypaný pekáč na 20 min.zapéct
uvařila 12. 11. 2010 16:50
vše společně i skořením promíchat
uvařila 12. 11. 2010 16:49
uzeninu a cibuli osmažit/orestovat
uvařila 12. 11. 2010 16:47
část použitých surovin
uvařila 12. 11. 2010 16:47
5 minut předvařit s pol.kořením,vývar nechat na polévku
uvařila 12. 11. 2010 16:47
Zapečená brokolice
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Ihned měkké perníčky potřebují vejce a správný tuk. Dekor březové kůry, kterým se zdobí, je efektní a úplně jednoduchý
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Retro okénko: Nejlepší české chlebíčky si uděláte doma! I s domácí vekou podle videa!