Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
BlanikM uvařila 16. 11. 2017 11:51 Zapečená hlíva s brambory a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BlanikM uvařila 16. 11. 2017 11:51 Zapečená hlíva s brambory a smetanou 0 0 Zobrazit detail Zapečené houby se sýrem a smetanou. Okomentovat
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota