Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Kobriska uvařila 27. 8. 2010 06:23 Zapečené brambory s kabanosem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Foto Okomentovat
Kobriska uvařila 27. 8. 2010 06:23 Zapečené brambory s kabanosem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Recept Okomentovat
Kobriska uvařila 27. 8. 2010 06:23 Zapečené brambory s kabanosem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Bez úprav Okomentovat
15 foto Ugrilovat si maso či upéct buřta jde v Praze i na Petříně, na Parukářce nebo v Chuchli. Někde zdarma, jinde za pár stokorun
Cukrář Josef Maršálek radí, čím potírat vánočku před pečením, aby se krásně leskla: Nejhezčí barvu udělá žloutek, říká
Gastro glosa: Věrnostní aplikace mají problém. Za slevy, které nabízejí, se o nás obchodníci dozvídají víc než tušíme