Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
isindy uvařila 17. 10. 2010 12:06 Zapečené mleté koule v houbovo-smetanovém zálivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 10. 2010 12:05 Zapečené mleté koule v houbovo-smetanovém zálivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 10. 2010 12:05 Zapečené mleté koule v houbovo-smetanovém zálivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 10. 2010 12:05 Zapečené mleté koule v houbovo-smetanovém zálivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky