Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
terezicka1 uvařila 2. 5. 2015 14:35 Zapečené špecle s kuřecím masem, šunkou a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
Cuketové kobližky: Díky cuketě a tvarohu jsou krásně vláčné a božsky chutnají obalené v cukru a skořici