Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Michaela.Koc uvařila 21. 3. 2018 16:18 Zapečené špenátové těstoviny s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 21. 3. 2018 16:18 Zapečené špenátové těstoviny s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 21. 3. 2018 16:18 Zapečené špenátové těstoviny s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku