Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
1974andrea uvařila 8. 1. 2013 12:50 Zapečený chřest s brambory a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 8. 1. 2013 12:50 Zapečený chřest s brambory a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 8. 1. 2013 12:50 Zapečený chřest s brambory a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 8. 1. 2013 12:50 Zapečený chřest s brambory a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 8. 1. 2013 12:50 Zapečený chřest s brambory a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat