Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Boubelinda uvařila 3. 4. 2009 23:11 Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 3. 4. 2009 23:09 Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 3. 4. 2009 23:07 Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 3. 4. 2009 23:06 Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 3. 4. 2009 23:04 Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Jan Punčochář připravil speciální hot dogy pro Oktagon: V prodeji bude 3000 kusů a vydávat se budou do 30 vteřin