Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Angel 666 uvařila 19. 2. 2021 19:31 Zapékané kuřecí ve slaninovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 19. 2. 2021 19:31 Zapékané kuřecí ve slaninovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 19. 2. 2021 19:31 Zapékané kuřecí ve slaninovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku