Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Merylas uvařila 12. 8. 2019 06:38 Závin z listového těsta s tvarohem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 12. 8. 2019 06:37 Závin z listového těsta s tvarohem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizala uvařila 24. 5. 2015 15:55 Závin z listového těsta s tvarohem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky
Brokolicové halušky s brynzou a opečenou uzeninou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 PetraKaminska 40 min