Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
JanaDorazinova uvařila 10. 10. 2013 10:26 Závitek z krkovice, kysaného zelí a šunkové klobásy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 10. 10. 2013 10:26 Závitek z krkovice, kysaného zelí a šunkové klobásy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pomalu pečený bůček z trouby: Francouzské rillettes voní vínem a chutnají božsky. Kouzlem dokonalé chuti je pomalá příprava
Šéfkuchař radí, jak na perfektní smažený sýr, aby nevytekl: Záleží na množství oleje při smažení i na způsobu obalování, říká