Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Betyna uvařil 11. 3. 2012 19:13 Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betyna uvařil 11. 3. 2012 19:12 Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betyna uvařil 11. 3. 2012 19:12 Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betyna uvařil 11. 3. 2012 19:12 Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Betyna uvařil 11. 3. 2012 19:12 Zázvorová limonáda z čerstvého zázvoru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší francouzské brambory? Co nejtenčí plátky brambor jsou základ, chuť vylepší tučná smetana i správná směs koření